0 850 304 0 144

 

S ı k   S o r u l a n   S o r u l a r ;

 1-Üye olmadan alış veriş yapmam mümkün mü?

 Cevap  1:Hayır , Yapamazsınız. Satışlarımız TOPTANDIR...

 2-Üyelik avantajı nedir?

 Cevap  2:Üyelerimiz ürünlerin fiyatlarını görüp satın alabilmekteler.

Veteriner Hekimler ve Klinikler , Eczaneler , Medikal ve Hayvancılık İşletmeleri Vs.

 

 3-Toptancılara özel fiyat var mı ?

 Cevap  3:Evet , Üye olup bize vergi levhanızı faks veya Email ile ulaştırdığınızda onay işleminden sonra toptan fiyatlarımızdan  alış veriş yapma imkanına sahip olacaklardır..

 

 4-Kargo ücreti kime ait ?

 Cevap  4:Kargo ücreti müşterilerimize aittir.

 5-Anlaşmalı kargo firmanız var mı ?

 Cevap  5:Evet , Firmamız Aras Kargo , Yurtiçi Kargo ile özel indirim alaşması vardır.

 6-Ödeme seçenekleri nelerdir ?

 Cevap  6:Havale , EFT , Kredi Kartı ( Mail Order ) , Anlaşmalı Kredi Kartlarına 12 aya kadar taksit imkanı bulunmaktadır. ( ÖdeAl )

 7-Siparişler hemen gönderiliyor mu ?

 Cevap  7:Hayır , Öncelikle telefon ile sizden onay alınmaktadır , sizin onayınızdan sonra gönderilmekte hata en aza indirilmektedir.

 8-Onay verdiğim ürünler ka?günde elime ulaşıyor ?

 Cevap  8: uzak mesafe 2-3 gün - yakın mesafe 1-2 günde elinize ulaşıyor. Ankara içi Moto Kurye ile Vet. Klinilerine Hızlı Teslimat vardır.

 9-Hasarlı koli durumunda ne yapmalıyım ?

 Cevap  9: Kargoyu tutanakla teslim almanız veya teslim almadan geri göndermeniz gerekiyor.

10-Aldığım ürünleri değiştirme imkanım var mı ?

 Cevap 10:Evet , Ancak ambalajı bozulmamış ve kullanılmamış olması gerekmektedir.

11-Değişilecek ürünlerin kargo ücretini kim öder ?

 Cevap 11:Kargo ücretlerini müşteri öder.

12-Peşin ödemede indirim var mı ?

 Cevap 12:Evet %2 peşin isk. sistem yapıyor. (  limit 500TL üzeri )

Diğer sorularınız için

 

info@sepethayvancilik.com 

Tüm Ürünlerimiz Sadece Hayvanlar İçin Kullanılır.

 
Bu Site
SEPET HAYVANCILIK 'a Aittir

2015 - 2018

Anasayfa | Sık Sorulan Sorular | Mesafeli Satış Sözleşmesi | Gizlilik Politikamız | Site Haritası | Satış Şartlarımız | Ürün İade | MailOrder | İletişim